Bilimsel Oyuncak

Çalışma prensibi olarak, çocukların zorlandıkları ve kavram yanılgısı içinde bulundukları konuları anlaşılabilir ders materyalleri ve bilimsel oyuncaklar üreterek bu konuda yaşanılan güçlükleri aşmak ve öğretmenlerin öğretim işlerini kolaylaştırmaktadır.

Tasarlanan ürünler çocukların Fen, Teknoloji, Mühendislik ve Matematik konularını içerip tamamen yaparak-yaşayarak öğrenme ve günlük yaşantısıyla ilişkilendirmeye yöneliktir. Ülkemizde oldukça yeni bir öğretim yöntemi olan, “Dijital Öykü Yaklaşımı” ile ders materyalleri hazırlamaktır.

Çocukların psiko-motor becerilerini geliştirmeye yönelik “Dijital Öykünü Kendin Yap, Hayalindeki Karakteri Çiz, Canlansın” etkinliklerini kil ve yutong gibi malzemelerle heykeltıraşlık yaptırıp, el-göz ve koordinasyon becerilerini geliştirerek vb. çalışmalarda bulunmaktır.

Cumhuriyet Teknokent bünyesinde öğretim üyeleri tarafından kurulan bir firma olup, misyonunda okul öncesinden üniversite eğitimine kadar tüm Türkiye’ de eğitimde kaliteyi arttırmak için Cumhuriyet Üniversitesi Vakfının desteğinide arkasına alarak, hizmet sunmayı kendine birinci hedef olarak belirleyip faaliyetlerine başlamıştır.

Online Katalog
Aşağıdaki online kataloğumuzdan, ürünler hakkında bilgi sahibi olabilirsiniz... Detaylar ve fiyat bilgisi için aşağıdaki iletişim bilgilerimizden bize ulaşabilirsiniz...

DETAYLI BİLGİ VE İLETİŞİM