C.Ü. Vakfı Okullarında Yerli Malı Haftası Kutlandı

Okulumuzda Yerli Malı haftası etkinlikleri çerçevesinde yapılan bir dizi çalışmalarla öğrencilerimizin yerli malı kullanımına ve tutumlu bireyler olma konusunda farkındalığı yaratmak amacıyla standlar, sergiler, panolar hazırlandı. Ayrıca standlarımızda “KIŞA MERHABA” kış hastalıkları, korunma yolları, kışlık yiyecek, içecek ve giyeceklerimiz sergilendi.

Standlarımızı gezen öğrencilerimize sunumlar ve bilgilendirmeler yapıldı.

Okul Müdürü Şamil TURGUT yaptığı konuşmada Tutum ve yatırım küçük yaşlarda kazanılır. Ders araçlarını, harçlığını tutumlu kullanan çocuk büyüyüncede bu alışkanlığı devam ettirir. Tutumlu olmak ve yerli malı kullanmak ülkemizin kalkınması açısından en önemli unsurdur. Mutlu gelecek mutlu insanlarla oluşur. Mutlu insanlar tutumlu ve yatırım yapan insanlardır dedi.

Etkinlikler okulumuzda hafta boyunca devam edecek, öğrencilerimiz hem eğlendi hemde haftanın anlam ve önemi hakkında bilgi edindiler.

Ayrıca bize desteğini esigemeyen Okul Aile Birliğimizede teşekkür ederiz.

21 Aralık 2016