C.Ü. Vakfı Okullarından Öğretmenler Günü Kutlaması

24 Kasım Öğretmenler günü münasebeti ile Vakıf Okullarımız C.Ü. Kampüsü içerisinde bulunan Çok programlı salonda bir etkinlik düzenledi. Etkinlikte programa konuşmaları ile başlayan C.Ü. Vakfı Okulları Anadolu Lisesi Müdürü Ferhat Doğan, tüm meslektaşlarının öğretmenler gününü kutladı.

Ardından Vakfımız Genel Sekreteri Sayın, Doç. Dr. Ahmet Alim, tüm öğretmenlerimizin öğretmenler gününü kutlarken, programa Valilik tarafından düzenlenen programa katılma sebebiyle etkinliğimizde bulunamayan Vakıf Başkanımız ve C.Ü. Rektörümüz Sayın Prof. Dr. Alim YILDIZ ve yardımcılarının selamlarını iletirken, konuşmalarına son verdi.

Programda Tamer Günaydınoğlu tarafından güzel bir konser verilirken, programa katılan öğretmenlerimiz oyunlar ve halaylarla, eğlenceli dakikalar geçirdi.

PROGRAMDAN FOTOĞRAFLAR

25 Kasım 2016