Doç. Dr. Ahmet Alim Öğrencilerle Biraraya Geldi

Cumhuriyet Üniversitesi Vakfı Genel Sekreteri Doç. Dr. Ahmet ALİM, Cumhuriyet Üniversitesi Yıldızeli M.Y.O. Öğrencileri ile bir araya geldi. Öğrencilerin sorunlarını dinleyerek, onlara daha güzel ortamlarda eğitim imkanı tanıma amacıyla öğrencilerin isteklerini not alan ALİM, öğrencilerle birlikte Yıldızeli M.Y.O. yemekhanesinde yemek yiyerek, mutfağı ve öğrencilere çıkan yemekleride bizzat kontrol etti.

M.Y.O. öğrencileri sayın ALİM’in bu ziyaretinden ve alakasından dolayı çok memnun olduklarını dile getirerek teşekkür ettiler. Ziyaretin ardından Sayın ALİM, eğitimin ülke geleceği için ne kadar önemli olduğunun üzerine basarak, Vakfımızın amaçlarıda öğrenciye hizmettir ve bu hizmeti layıkı ile yerine getireceğimizden kimsenin şüphesi olmasın dedi.

whatsapp-image-2016-12-01-at-12-43-47

05 Aralık 2016