İl Özel İdare SODES Proje Programına Katıldık

Sivas İl Özel İdaresi SODES kapsamında bugün kurum, kuruluş, vakıf ve sivil toplum örgütleri yöneticilerinin katılımı ile tanıtım programı gerçekleştirdi. Programda, tanıtım görselleri ve sunumunun ardından, Sivas Valisi Sayın Davut GÜL’ün görüşlerini paylaşmasıyla proje kapmasımda alınabilecek destekler anlatılırken, Programa Üniversitemiz adına Rektör Yardımcımız Prof. Dr. Ünal Kılıç ve Vakfımız adına da Vakfımız Okulları Genel Koordinatörü Öğr. Gör. Gülay Demir hanımefendi katıldılar.

Programın ardından, Vakıf Okulları Genel Koordinatörü Öğr. Gör. Gülay Demir, vakfımız ve üniversitemiz adına hazırladıkları projeleri SODES’ten böyle bir destekle birlikte dahada hızlandırabileceklerini ve bu projelerin hem Sivas hem de Üniversitemize büyük kazanımlar sağlayacağını, Eğitime katkı sağlamak için hazırladıkları projelerin hayata geçmesi için sabırsızlandıklarını belirtti.

02 Mart 2017