Öğrencilerimizle TEOG Birinciliği Kutlaması Yapıldı

Cumhuriyet Üniversitesi Vakfı Okulları, Ortaokul 8. Sınıf Öğrencilerimizin 2016 – 2017 Eğitim Öğretim yılı TEOG 1 Sınavındaki Sivas BİRİNCİLİĞİ almasının ardından, ortaokulumuz müdürü M. Zafer BABACAN’ın düzenlediği kutlama organizasyonunda, Cumhuriyet Üniversitesi Vakfı Genel Sekreteri Doç. Dr. Ahmet ALİM, Cumhuriyet Üniversitesi Vakfı Okulları Genel Koordinatörü  Öğr. Gör. Gülay DEMİR, Cumhuriyet Üniversitesi Vakfı Genel Koordinatörü Mehmet SAKAR ve diğer okul müdürlerimiz, öğrencilerimizin katılımıyla kutlama pastası kesildi.

Vakfı Genel Sekreterimiz Sayın Doç. Dr. Ahmet ALİM, Öğrencilerimizin geleneği bozmadan bizleri gururlandırmaya devam ettiklerini, onların Ülkemizin geleceği için çok önemli birer nefer olduklarını ve bundan sonraki dönemlerde de bizlerin gurur tablosunu bozmadan yollarına devam edeceklerine inandığını belirten Sayın ALİM, bu kutlama sayesinde bir kez daha tüm öğrencilerimize ve emeği geçen tüm öğretmenlerimize tekrardan teşekkür ettiğini ve başarılarının devam etmesini dilediğini söyledi.

07 Şubat 2017
2.668 kez görüntülendi