Proje Destek Ofisi Ödül Programı Yapıldı

Cumhuriyet Ünivertsitesi Proje Destek Ofisi katkılarıyla düzenlenen Üniversitemiz öğrencilerinin projeleri ile katıldıkları program bugün ödül töreni ile son buldu. Yarışmada dereceye giren öğrencilerimize sertifika ve ödülleri verildi.

Programa Rektörümüz Prof. Dr. Alim YILDIZ, CÜ Vakfı Gen. Sekreteri Doç. Dr. Ahmet ALİM, Rektör Danışmanı Yrd.Doç.Dr. Enis Baha BİÇER, CÜ Vakfı Gen. Koordinatörü Mehmet SAKAR, KOSGEB Sivas İl Müdürü Bahattin Ünal, Akademik Personel ve öğrencilerimiz katıldı.

Programda açılış konuşmasını yapan PDO Müdürü Prof. Dr. Kaan Şevki KAVAK, projelere desteklerinden dolayı CÜ Vakfı Gen. Sekreteri Doç Dr. Ahmet ALİM’e Vakıf olarak verdikleri destek için teşekkür etti. Ardından ödül törenine geçildi. 3.ye 500 TL ödül Doç. Dr. Ahmet ALİM, 2.ye 1000 TL ödül Prof. Dr. Kaan Şevki KAVAK ve 1.ye 2000 TL ödül Rektörümüz Prof. Dr. Alim YILDIZ verdi.

Ardından projelerin sunumları yapılarak program sona erdi.

10 Mayıs 2017