Projelerimiz için SODES Eğitimine Katıldık

SODES’in Sivas Tarım İl Müdürlüğünde gerçekleşen 2. oturum eğitim programına Cumhuriyet Üniversitesi adına Vakıf Genel Koordinatörümüz Sayın Mehmet SAKAR katıldı. Proje desteği için verilen eğitimde, Vakfımız olarak projelerimizi hızlandırmak adına gerekli adımlardan biri olan SODES programı kapsamında projelerimiz hazırlamaya başlandı.

Programa katılan Vakfımız Genel Koordinatörü Sayın Mehmet SAKAR, göreve geldiğimiz günden itibaren Üniversitemizi daha ileriye taşımak için çalışmalarına gece gündüz ara vermeden devam ettiklerini belirtirken, Cumhuriyet Üniversitesinin konum ve kampüs alanı olarak çok ciddi bir büyüklükte olduğunu ve bu büyüklüğe yaraşır şekilde projeler geliştirerek Üniversitemizi Türkiye’nin en önemli ve tercih edilir konuma gelmesini sağlamayı hedeflediklerini ve bunun gerçekleşmesi içinde gerek hibe ve destek projeleri olsun, gerekse vakfımızda kendi çabalarımızla bu adımları hızlandırdıklarını belirtti.

Göreve gelirken, bir çok projeyle geldiklerini ve bu projeleri görev sürelerince tamamlama gayretinde olduklarını söyleyen SAKAR, Üniversitemizde öğrenim gören öğrencilerimize, Eğitim, Bilim, Sosyal ve Kültürel alanlar temin ederek kampüsümüz içerisinde daha verimli vakit geçirerek, öğrenimlerini başarıyla tamamlamalarında yardımcı olmak ve ilerde Vatanımıza, Milletimize yararlı birer birey yetiştirmiş olmak tek hedeflerinin olduğunu ve İnşallah bu hedeflerininde zaferle sonuçlanacağını söyledi.

03 Mart 2017