Rektörümüz Vakıf Okullarımızı Ziyaret Etti

Rektörümüz Prof. Dr. Alim Yıldız,  Cumhuriyet Üniversitesi Vakfı Okullarını ziyaret etti.
Ziyarete Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Ünal Kılıç, Rektör Danışmanları Prof. Dr. Recep Toparlı, Yrd. Doç. Dr. Enis Baha Biçer, Yrd. Doç. Dr. Oğuzhan Görler, Yrd. Doç. Dr. Taner Çifçi, Genel Sekreter Yardımcısı Alper Duran, Cumhuriyet Üniversitesi Vakfı Genel Sekreteri Doç. Dr. Ahmet Alim katıldı.
Ziyaretine Anaokulu’n dan başlayan Prof. Dr. Alim Yıldız, anaokulu öğretmenlerine çiçek verdi. Daha sonra sınıfları dolaşan Prof. Dr. Yıldız ve beraberindekiler, çocuklara oyuncak hediye edip onlarla sohbet ettiler.
Anaokulu’ndan sonra yemekhaneye geçen Prof. Dr. Yıldız ve beraberindekiler öğrencilerle yemek sırasına girip yemeklerini aldılar ve birlikte yemek yiyip sohbet ettiler.
Daha sonra Anadolu Lisesi’ne geçen Prof. Dr. Alim Yıldız ve yönetimi okul öğretmenlerinin öğretmenler gününü kutlayıp çiçek verdiler. Okulun önünde öğretmenlerle toplu fotoğraf çekiminden sonra ziyaret sona erdi.
05 Aralık 2016
10.215 kez görüntülendi