Rektörümüzden Konukevi Ziyareti

Rektörümüz Prof. Dr. Alim YILDIZ, CÜ Vakfı Bayan Konukevine bir ziyaret gerçekleştirerek, konukevinde kalmakta olan bayan akademik ve tıp fakültesinde görevli, personele ziyarette bulunarak, eksik ve ihtiyaçlarını kontrol etti. Rektörümüz Prof. Dr. Alim YILDIZ, Kampüsün çehresini değişerek yepyeni projeleri hayata geçirirken, kampüs yerleşkesinde kalan personelinde rahat ve güvenliğini temin etmeyi unutmadıklarını, daha konforlu ve daha güvenli bir ortamda kalmaları için çalıştıklarını, ziyaretinin sebebini de personelin kaldıkları konukevinin daha konforlu hale getirilmesi için bizzat yerinde kontrol ederek, çalışmalara biran önce başlanılmasını söyledi.

Rektörümüzün ziyaretinde, CÜ Vakfı Genel Sekreteri Doç. Dr. Ahmet ALİM ve CÜ Vakfı Genel Koordinatörü Mehmet SAKAR’da eşlik etti. Yeniden yapılanmanın kararı alınmasıyla birlikte konukevinde kalan personelinde istekleri dinlendikten sonra, Rektörümüz ziyaretini sonlandırdı. Ziyaretin ardından, konukevinde kalmakta olan misafirlerimiz, bu güzel düşünce ve inceliklerinden dolayı, başta Rektörümüz olmak üzere Vakıf yönetimine de teşekkür ettiklerini belirttiler.

08 Temmuz 2017