Şehit Aileleri ile Kahvaltı ve Çekap Günleri

Cumhuriyet Üniversitesi Rektörlüğü ve Hastane Başhekimliği tarafından düzenlenen Salı ve Cuma günleri Şehit ve Gazi Ailelerine Üniversitemiz Tıp Fakultesi Aile Hekimliği tarafından yönetilen check up ve tedavi anlaşmasına, Cumhuriyet Üniversitesi Vakfıda katkıda bulunmak amacı ile hastaneye gelen Şehit ve Gazi ailelerine kan tetkitlerinin ardından, kahvaltı ikramını üslendi.

Bugün ilk seansı düzenlenen programda şehit ve gazi yakınlarıyla bir araya gelindi. Vakfımız Genel Koordinatörü Mehmet SAKAR ailelerimize kahvaltıda eşlik ederek, Şehit ailelerimizin başımızın üstünde her daim yerleri vardır. Onlar evlatlarını bu vatan için feda ederken bizlere de onların evlat hasretlerini bir nebzede olsa gidermek görevi düşer dedi. Rektörlüğümüzün ve Hastane Başhekimliğimizin bu güzel organizasyonunda Cumhuriyet Üniversitesi Vakfı olarak bizlere de katkıda bulunma fırsatı verildiği için Başta Sayın Rektörümüz Prof. Dr. Alim YILDIZ ve Hastane Başhekimi, Prof. Dr. Ahmet YILMAZ’a teşekkür ettiğini söyledi.

Bugün ve bundan sonrada Cumhuriyet Üniversitesi Vakfı olarak tüm Şehit ve Gazi ailelerinin yanlarında olduklarını, onların yüzlerinin bir nebzede olsa gülmesi için ellerinden geleni yapacaklarını söyledi. Ardından ailelerimizde kahvaltıda sohbetin ardından ailelerimizin tetkitlerine devam edildi.

03 Mart 2017
1.684 kez görüntülendi