ÜNİVERSİTEMİZ ESNAFI İLE KAHVALTIDA TOPLANDIK

Cumhuriyet Üniversitesi Vakfının kiraya verdiği işletmelerin, işletmecileri ile kahvaltıda bir araya gelindi. Kahvaltıya Vakıf Başkanımız ve Rektörümüz Prof. Dr. Alim YILDIZ, Vakıf Genel Sekreterimiz Doç. Dr. Ahmet ALİM ve Vakıf Genel Koordinatörümüz Mehmet SAKAR işletmeci konuklarımızı kahvaltıda ağırlayarak işletmecilerin güncel sorunları, istekleri, projeleri ve önerileri hakkında toplantı yapıldı.

Toplantının açılış konuşmasını yapan Vakıf Genel Sekreterimiz Doç. Dr. Ahmet ALİM, göreve geldikleri ilk günden beri esnaflarımız ile bir araya gelmeyi dilediklerini fakat bugüne nasip olduğunu ama bugünden sonra esnaflarımız ile irtibat halini kesmeden yeni projelerle Üniversitemizi cazibe merkezi haline getirmek için ortak çalışmalara devam edeceklerini belirtti.

Rektörümüz Prof. Dr. Alim YILDIZ ise Esnaflarımıza gereken desteği verip üniversitemizi cazibe merkezi haline getirerek öğrencilerimize kaliteli ve uygun hizmeti vermek için çalışmalara devam edeceklerini tüm işletmelere de bu yönde çalışmalar yapılacağını belirtti. Rektör YILDIZ, öğrencilerimizin kampüs içerisinde maddi anlamda uygun hizmet için hizmet konusunda titizlikle çalışılacağını projeleri hep bu yönde planlayacaklarını belirtti.

Esnaflarımız Rektörümüz ve Genel Sekreterimize ilgi, alaka ve desteklerinden dolayı teşekkür etti. Kahvaltı ve neşeli sohbetin ardından toplantıya son verildi.

21 Şubat 2017