Yıldızeli Kaymakamlığına Atanan Hakan Keskin’e Hayırlı Olsun Ziyareti

Bilecik İli İnhisar İlçesi Kaymakamı iken 1 Aralık 2016 tarihli 29920 sayılı kararname ile Yıldızeli ilçemize atanan ve görevine başlayan, Kaymakam Sayın Hakan KESKİN’e , Vakfımız Genel Sekreteri ve Yıldızeli MYO Müdürü Sayın Doç. Dr. Ahmet ALİM ve MYO yönetimi hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. Ziyarette Sayın Doç. Dr. Ahmet ALİM, okulumuza ve eğitime birlikte katkıda bulunur ve çalışırsak çok daha iyi sonuçlar alarak gelecek nesillere dahada yararlı olabilecek bireyler yetiştirebiliriz dedi.
Kaymakam Sayın Hakan KESKİN ise bilgi alışverişinin ardından,şunları kaydetti. “Bütün kurumlar ve çalışanlarımızla birlikte, devletimizin bizlere sunmuş olduğu imkanlar dahilinde ilçemizin kalkınması, vatandaşlarımızın ve öğrencilerimizin refahı için mesai saati gözetmeksizin çalışacağız. Koordineli bir şekilde çalışıp, devletimizin ve her şeyin en iyisine layık olan vatandaşlarımızın ve öğrencilerimizin menfaatine olan ne varsa yaparak görevimizi en iyi şekilde yerine getireceğiz.” İfadelerini kullandı.
23 Aralık 2016